idaliefvergrens

Idioter

Kategori: Allmänt

Om det finns något jag stör mig på just nu så är det idioter. Fan alltså!!!
Idioter som ljuger. Idioter som skapar drama ur situationer som egentligen inte är något att hacka upp sig på. Idioter som med avsikt sårar andra människor. Idioter som ger falska förhoppningar. Idioter som låtsas. Idioter som tar energi. Idioter som är själviska. Idioter som spelar dubbelspel. 
Fan.

Det är alldeles för mycket sånt runtomkring nu.
Hur i helvete tänker folk? Hur fan klarar man av att vara en sån människa? Skäms man inte?

Jag fattar inte. Jag kan inte förstå hur idioterna tänker. Jag önskar att alla dessa idioter bara försvann. Att dem sattes på en ö där dem kan vara sviniga mot varandra. Mot människor som förtjänar att bli behandlade så för att dem alla är lika fucking efterblivna och hemska.

Efter snart 3 veckor hemma i avlånga landet lagom så börjar jag lämna Rhodosbubblan, och nu är man snart tillbaka till verkligheten 100% och idioterna har varit den största skillnaden. Helt plötsligt är den underbara stämningen borta. Alla glada, fantastiska människor borta. Dem har blivit ersatta av drama och sårade känslor. Energin som gjorde att man kunde dansa längs bargatan nätterna långa är helt borta och man orkar knappt lämna sängen. Där sov man nästan ingenting, och här vill man typ bara sova för att man inte orkar med skiten...  
Och allt är idioternas fel. Oavsett om dem är här eller 300 mil härifrån.