idaliefvergrens

Veckan som varit

Kategori: Allmänt

Ja det känns rätt meningslöst att gå igenom ALLT som hänt senaste månaderna. Ganska mycket har ändrats men jag pallar inte rabbla upp allt. Vissa saker kommer jag att skriva om de närmsta dagarna men inte ikväll. Tänkte istället skriva lite om veckan som gått.
Som alla säkert vet så har det varit påsklov. Jag jobbar fortfarande på soldalaskolan och denna vecka har jag jobbat på fritids med mina älskade skitungar i årskurs 4-5. Det var min sista vecka på den fritidsavdelningen. Känns så himla tråkigt och i fredags blev det en riktig gråtfest!
Men iallafall..
Den här veckan har vi inte haft så många barn vilket gör att man kan hitta på roligare saker. Vi besökte bland annat Södertälje centrum där barnen fick springa runt i affärer och shoppa loss. Vi besökte även torekällberget och hälsade på alla nya djurbebisar. Vi har kollat film, påskpysslat, dansat, lekt lekar och skrattat mer än vanligt.
Dem här ungarna är förjävla härliga och det känns så tråkigt att jag måste byta avdelning. Kommer säkert ha roligt på nya avdelningen, men jag har ju varit med dessa barn varje dag i 7 månader så dem har ju en plats i hjärtat liksom.
I fredags då det var min sista dag så köpte jag massa mys, tog med mig roliga filmer och fixade en riktigt mysig dag. Jag fick massor av fina presenter av barnen, gulliga brev och när dem lästes började tårarna rinna kan jag säga! 
Vilka fantastiska ungar! 
Jag är så himla tacksam att jag fått jobba tillsammans med dem under 7 månader. Roligare jobb kan jag för tillfället inte komma på. Sådan glädje i dessa barn! 
Vissa av dem tror jag är inne och kikar här och till dem vill jag bara säga, puss på er skitungar. Tack för allt och vi ses på skolan på tisdag❤️ 

Ja nu blev det en hel del text men så kan det ju bli. Känner redan att det är roligt att skriva av sig här och jag tror att många inlägg kommer att ploppa upp i veckan. Dock lovar jag ingenting ;) 

Nu ska jag fortsätta kolla på avatar som går på tv. Har inte sett den på över ett år tror jag så jag blev himla glad när jag såg att den visades på tv. 

Får se om det blir något mer inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon. 

Bye

Kommentarer


Kommentera inlägget här: