idaliefvergrens

Måndag..

Kategori: Allmänt

Godmorgon.
Hoppas att alla har fått sig en god natts sömn och förhoppningsvis är alla lediga även idag. 
Anyhow, jag vaknade för ett tag sen men ligger fortfarande i min nya säng och myser. Älskar detta med att vara ledig. Att kunna vakna när man vill och välja själv om man ska gå upp eller bara ligga kvar i värmen. 
Men snart ska jag upp, göra frukost och lägga mig i solstolen. Älskar att värmen är här! 
På balkongen blir det så varmt så att man tror att det är sommar!

Annars har jag inga planer för dagen. Tror att jag ska njuta av den sista lediga dagen innan det blir jobb imorgon. 
Hursomhelst, nu kurrar min mage så högt att man hör det tydligt. Dags för frukost!

Hoppas att ni alla får en fantastisk dag.
Bye❤️ 

P.s.
Det går inte att lägga upp bilder via appen så jag ska försöka fixa det så snabbt som möjligt...

Veckan som varit

Kategori: Allmänt

Ja det känns rätt meningslöst att gå igenom ALLT som hänt senaste månaderna. Ganska mycket har ändrats men jag pallar inte rabbla upp allt. Vissa saker kommer jag att skriva om de närmsta dagarna men inte ikväll. Tänkte istället skriva lite om veckan som gått.
Som alla säkert vet så har det varit påsklov. Jag jobbar fortfarande på soldalaskolan och denna vecka har jag jobbat på fritids med mina älskade skitungar i årskurs 4-5. Det var min sista vecka på den fritidsavdelningen. Känns så himla tråkigt och i fredags blev det en riktig gråtfest!
Men iallafall..
Den här veckan har vi inte haft så många barn vilket gör att man kan hitta på roligare saker. Vi besökte bland annat Södertälje centrum där barnen fick springa runt i affärer och shoppa loss. Vi besökte även torekällberget och hälsade på alla nya djurbebisar. Vi har kollat film, påskpysslat, dansat, lekt lekar och skrattat mer än vanligt.
Dem här ungarna är förjävla härliga och det känns så tråkigt att jag måste byta avdelning. Kommer säkert ha roligt på nya avdelningen, men jag har ju varit med dessa barn varje dag i 7 månader så dem har ju en plats i hjärtat liksom.
I fredags då det var min sista dag så köpte jag massa mys, tog med mig roliga filmer och fixade en riktigt mysig dag. Jag fick massor av fina presenter av barnen, gulliga brev och när dem lästes började tårarna rinna kan jag säga! 
Vilka fantastiska ungar! 
Jag är så himla tacksam att jag fått jobba tillsammans med dem under 7 månader. Roligare jobb kan jag för tillfället inte komma på. Sådan glädje i dessa barn! 
Vissa av dem tror jag är inne och kikar här och till dem vill jag bara säga, puss på er skitungar. Tack för allt och vi ses på skolan på tisdag❤️ 

Ja nu blev det en hel del text men så kan det ju bli. Känner redan att det är roligt att skriva av sig här och jag tror att många inlägg kommer att ploppa upp i veckan. Dock lovar jag ingenting ;) 

Nu ska jag fortsätta kolla på avatar som går på tv. Har inte sett den på över ett år tror jag så jag blev himla glad när jag såg att den visades på tv. 

Får se om det blir något mer inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon. 

Bye

Oklart

Kategori: Allmänt

Halloj.
Oklart om någon fortfarande går in här. Oklart vilka människor som skulle ens tänka tanken på att kika in här. 
Oklart om jag kommer skriva snart igen och framför allt så är det oklart om vad detta inlägg kommer handla om.
Men iallafall, skriver gör jag. Just nu iallafall. 
Det finns mycket att berätta samtidigt som allt känns så jäkla platt och ointressant. Det kanske blir några inlägg då jag lastar av en massa tankar här. Kanske tar det lika lång tid som förra gången. Förhoppningsvis inte. Jag gillar den här bloggen på något sätt. Vet inte varför men det gör jag iallafall. 
Jaja, ligger ensam hemma i soffan och kollar på massor av serier och filmer på netflix. Det tänkte jag fortsätta med ett tag till innan jag går ut på en promenad. Behöver lite frisk luft känner jag. Men först lite mer Gossip Girl. 

Bye