idaliefvergrens

JOBB

Kategori: Allmänt

Som jag tidigare nämnt så har jag jobbat på Stanleys sedan några månader tillbaka. Under sommaren har jag jobbat som servitris och i baren. Många sköna människor har man mött men även mycket drägg och irritationsmoment.
Jag har även jobbat dagtid på sportsbaren Offside. Där var jag servitris och serverade mat för fulla muggar. Träffade många sköna människorom dagarna. Bland annat Syrianskas allsvenska lag. Där finns det några riktigt sköna individer ohc jag kan säga att jag saknar några av dem redan.
Jag har under denna sommar jobbat ca 6 dagar i veckan HELA sommaren. Alltså inte haft semester alls.
Jag har jobbat utan att klaga och jag ångrar inte direkt att jag gjort detta, men jag känner nu att det inte fungerar längre. Jag har varit superstressad, inte haft tid för annat än jobb, inte se vänner eller familj, inte träna och jobbat under sjuka tider för helt ärligt, en riktigt dålig lön. Därför valde jag att säga upp mig.
Jag jobbar nu som vikarie och det är så jäkla kul. Jag jobbar på olika skolor och är just nu på Soldalaskolan i Södertälje. Jag jobbar mest på fritids och det är så jäkla chill och så jäkla kul. Så många sköna elever som gör att timmarna flyger förbi. 
Men nu är jag trött. Trots att det är chill och otroligt kul så tar det på krafterna att ha ca 30 barn omkring sig hela tiden. Ska ta det lite lugnt framför tvn nu tillsammans med mamma och pappa och sen ta ut Wilmisen på en promenad. 
 
Nu bockar vi av jobb-inlägget från listan. Nu vet ni.
 
Puss ♥
Bilden har inget med inlägget att göra, tycker bara att den är så härlig på något sätt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: