idaliefvergrens

Dålig

Kategori: Allmänt

Ja det är ju typ det jag är på detta, Dålig. Jag önskar att jag hade mer tid för detta och att jag hade roligare saker att skriva. Men detta är väl bättre än ingenting alls.
Hur mår ni? Vad gör ni? 
Jag jobbar för fullt på Soldalaskolan just nu och har sjukt roligt tillsammans med mina elever. Vi spelar pingis, ritar, leker burken och annat skoj. Jag älskar mitt jobb just nu ♡ 

Trots att det är måndag idag så har dagen passerat smidigt och trots för lite sömn inatt så kände jag mig ändå utvilad när jag kom till jobbet. Kan nog bero på dem lugna och sköna helg jag har haft. I fredags var jag hemma med familjen och bara mös framför tvn. I lördags var det full rulle och jag hann med att både gymma ett hårt pass med pappa, gå milen med Wilma, baka massa kanelbullar, ta ett långt bubbelbad, locka håret(tar typ 2 timmar) och även en runda på Stanleys hann det bli. Där blev det några drinkar för mycket och när jag vaknade igår så var blandningen av baksmälla och träningsvärken från helvetet inte nådig.
Så igår fick jag inte mycket gjort. Dock blev det en mysig kväll och ett bra avslut på helgen tillsammans med min Laila då vi spenderade några timmar på heron city. Vi åt middag och snacka massa skit och avslutade det hela med att se den sista Snabba Cash filmen-Livet DeLuxe. Filmen var sååååå bra och hela kvällen bar verkligen supermysig. 

Japp nu vet ni att jag lever och vad jag har haft för mig denna helg. Anna älskling, jag hoppas att du är nöjd nu. Kommer blogga mer lite senare om jag orkar. 

Puss 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: