idaliefvergrens

Dålig

Kategori: Allmänt

Ja det är ju typ det jag är på detta, Dålig. Jag önskar att jag hade mer tid för detta och att jag hade roligare saker att skriva. Men detta är väl bättre än ingenting alls.
Hur mår ni? Vad gör ni? 
Jag jobbar för fullt på Soldalaskolan just nu och har sjukt roligt tillsammans med mina elever. Vi spelar pingis, ritar, leker burken och annat skoj. Jag älskar mitt jobb just nu ♡ 

Trots att det är måndag idag så har dagen passerat smidigt och trots för lite sömn inatt så kände jag mig ändå utvilad när jag kom till jobbet. Kan nog bero på dem lugna och sköna helg jag har haft. I fredags var jag hemma med familjen och bara mös framför tvn. I lördags var det full rulle och jag hann med att både gymma ett hårt pass med pappa, gå milen med Wilma, baka massa kanelbullar, ta ett långt bubbelbad, locka håret(tar typ 2 timmar) och även en runda på Stanleys hann det bli. Där blev det några drinkar för mycket och när jag vaknade igår så var blandningen av baksmälla och träningsvärken från helvetet inte nådig.
Så igår fick jag inte mycket gjort. Dock blev det en mysig kväll och ett bra avslut på helgen tillsammans med min Laila då vi spenderade några timmar på heron city. Vi åt middag och snacka massa skit och avslutade det hela med att se den sista Snabba Cash filmen-Livet DeLuxe. Filmen var sååååå bra och hela kvällen bar verkligen supermysig. 

Japp nu vet ni att jag lever och vad jag har haft för mig denna helg. Anna älskling, jag hoppas att du är nöjd nu. Kommer blogga mer lite senare om jag orkar. 

Puss 

JOBB

Kategori: Allmänt

Som jag tidigare nämnt så har jag jobbat på Stanleys sedan några månader tillbaka. Under sommaren har jag jobbat som servitris och i baren. Många sköna människor har man mött men även mycket drägg och irritationsmoment.
Jag har även jobbat dagtid på sportsbaren Offside. Där var jag servitris och serverade mat för fulla muggar. Träffade många sköna människorom dagarna. Bland annat Syrianskas allsvenska lag. Där finns det några riktigt sköna individer ohc jag kan säga att jag saknar några av dem redan.
Jag har under denna sommar jobbat ca 6 dagar i veckan HELA sommaren. Alltså inte haft semester alls.
Jag har jobbat utan att klaga och jag ångrar inte direkt att jag gjort detta, men jag känner nu att det inte fungerar längre. Jag har varit superstressad, inte haft tid för annat än jobb, inte se vänner eller familj, inte träna och jobbat under sjuka tider för helt ärligt, en riktigt dålig lön. Därför valde jag att säga upp mig.
Jag jobbar nu som vikarie och det är så jäkla kul. Jag jobbar på olika skolor och är just nu på Soldalaskolan i Södertälje. Jag jobbar mest på fritids och det är så jäkla chill och så jäkla kul. Så många sköna elever som gör att timmarna flyger förbi. 
Men nu är jag trött. Trots att det är chill och otroligt kul så tar det på krafterna att ha ca 30 barn omkring sig hela tiden. Ska ta det lite lugnt framför tvn nu tillsammans med mamma och pappa och sen ta ut Wilmisen på en promenad. 
 
Nu bockar vi av jobb-inlägget från listan. Nu vet ni.
 
Puss ♥
Bilden har inget med inlägget att göra, tycker bara att den är så härlig på något sätt.

Ny start.

Kategori: Allmänt

Eftersom att det var länge sedan jag bloggade ordentligt så planerar jag att skriva några inlägg av olika kategorier för att liksom få med er på banan igen. Jag tror att det skulle underlätta när jag sedan skriver nuvarande och aktuella saker. Annars kanske det är svårt att hänga med i svängarna. Det är faktiskt rätt mycket som har förändrats. Till och med jag själv tror jag. Eller jag vet att jag har förändrats. Det har som sagt hänt rätt så mycket denna sommar. Både bra och dåliga saker.

Hursomhelst så planerar jag några inlägg i kategorierna,
• student
• jobb
• sommar
• vänner
• svek och sårade känslor
• kärlek och annat sånt där förvirrande underbart
• planerade roligheter


Återkommer med dessa inlägg under helgen. Nu ska jag platta håret och sedan krypa ner i sängen och kolla på lite Sex and The City.

Lots of Love ♡

I'm back! Imorgon. Eller senare idag.

Kategori: Allmänt

Jag har så mycket att skriva av mig. Så mycket att få ut. Därför har jag bestämt att jag ska börja blogga igen. Så imorgon, eller rättare sagt, senare idag så kommer jag att börja blogga igen.på riktigt!
Puss och godnatt