idaliefvergrens

Nattinlägg

Kategori: Allmänt

Borde sova för länge sen. Kan inte somna. Jag vet att det kommer bli ett helvete imorgon om jag inte får sova ordentligt. Det är ju redan kört. Ska upp om sju timmar. Jag kommer vara på världens sämsta humör. Eller världens bästa pga övertrötthet. Imorgon öppnar jag på jobbet vilket betyder att jag börjar 09:30. Sedan jobbar jag till 16:00 och efter det ska jag möta upp min fina vän Simon som jag inte träffat på några veckor. Det är morgondagens höjdpunkt. Min fina Simon❤
Annars?
Jo Rhodos är kört för det finns inga biljetter till rimliga priser når jag har semester. Dem flesta är slut och vem fan betalar 7000kr för ett knappt två stjärnigt hotell i en vecka? Hjärtat blöder för att det betyder att jag inte kommer att träffa mina älsklingar. Men vi ses snart och då blir det kram och pusskalas utan dess like! Jag vet dessutom att dem lever livet nere på Rhodos så dem går det ingen nöd på att jag inte kommer ner. Dem kommer ha världens sommar ändå. Det är mest mig det sårar. Mina älsklingar. Så jävla saknade!!
Istället blir det en niodagars semester i Spanien med Mikaela. Hennes familj har lägenhet där så en liten semester blir det trots allt. Tur det! Jag behöver soooool!

Nu måste jag blunda tills sömnen kommer. Hur lång tid det än tar!
Puss

Slänger in några bilder från den lyckligaste dagen i mitt liv. Skulle göra vad som helst för att få uppleva den dagen igen med dem människorna.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: