idaliefvergrens

......

Kategori: Allmänt

Ännu en helg som går mot sitt slut. Min helg har varit så jävla upp och ner att jag känner mig helt slut. Igår hade jag en jättemysig kväll hemma hos min fina Laila tillsammans med några favoriter. Det var höjdpunkten på helgen. Annars har det varit jobb, stress, humörsvängningar och så jävla mycket blandade känslor. Det är i dessa lägen jag verkligen behöver min Line. Min älskade Line som jag kan prata om allt med, som lyssnar, ger råd och tröstar. Jag behöver mitt lilla bollplank som jag bara kan ösa ut allt på som jag vet lyssnar, stöttar och gör så att allt känns bättre. Jag behöver ösa ut allt skit och få höra hennes kloka ord som hon alltid kommer med i dessa situationer.

Jag saknar mina hjärtan så jävla mycket! Hela jävla tiden..

Som tur är så har jag några älsklingar kvar. Utan dem hade det här aldrig gått. Det är som sagt dem som lyser upp när allt annat bara blir skit. Eller inte skit, men jobbigt och förvirrande.

Imorgon är det jobb som gäller. Innan det är planen att jag ska ge mig ut på en löprunda. Men med tanke på hur länge sedan det var jag sprang så lär det inte gå jättebra. Det lär bli en löprunda/powerwalk. Men men, man måste ju börja någonstans.
Hoppas att ni mår bra.
Puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: