idaliefvergrens

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej på er. 
Det här med att ständigt uppdatera går inte jättebra. Eller jo om ni följer mig på instagram. Där uppdaterar jag mer än nödvändigt. Hahaha inte så konstigt att man blev klassens insta-torsk. 
Annars? Hur mår ni? Vad gör ni?
Jag jobbar och umgås med vänner. Och sover. Hur jag mår är helt ärligt oklart.
Ibland mår jag riktigt bra och känner att allt flyter på. Två sekunder senare mår jag piss och känner att jag inte orkar med någonting. Inte prata med folk. Inte hålla tårarna borta. Jag har nog tappat bort mig själv lite. Jag gör saker som inte riktigt är jag och jag är inte mig själv. Vet inte riktigt men lite så känns det. 
Jag känner att jag behöver hitta något nytt. Något som kan fylla tomheten. Något nytt och spännande. Har ni några ideér på vad det kan vara så snälla kommentera och ge tips. 
Just nu sitter jag mest och tar det lugnt. Senare ikväll ska jag ge mig ut på en promenad. Jag känner att jag behöver rensa huvudet på massa skit och det var länge sedan jag tränade så en långpromenad skadar verkligen inte. 
 
Hoppas att ni mår bra och lever livet. 
Puss

Last night, ladies night.

Kategori: Allmänt

Har legat i solstolen i några timmar i hopp om att få lite färg på min ovanligt bleka kropp. Den perfekta återhämtningen efter gårdagen. Igår var det nämligen dags för Ladies Night på Stanley's. Jag och Mikaela stod för eventet och hela kvällen blev så jäkla lyckad. Det bjöds på sminkning och sminktips av en riktigt duktig sminkös, en manlig strippa, vältränade killar insmorda i babyolja och drinkar och dans i mängder. Jag hade så jäkla roligt och det hoppas jag att alla andra som var där också hade. Jag var nykter hela kvällen vilket känns riktigt skönt idag. Kom i säng runt halv fem och tröttheten jag känner just nu är tillräcklig. En baksmälla hade jag inte orkat med.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig inför kvällen. Idag fyller min älskade Sofia 19 och det ska vi fira ordentligt. Först hemma hos henne och sedan ska vi vidare till Trosa där det tydligen är en stor fest ikväll. Får se om jag åker med till Trosa eller om jag åker hem. Börjar nämligen jobba 11:30 imorgon och vill inte vara allt för bakis på jobbet. Hur som helst så vet jag att kvällen kommer bli grym. Har saknat mina älsklingar som varit på Rhodos i 11 dagar. Vi har liksom inte setts på över 2 veckor.
Nu måste jag skynda mig.
Puss❤

https://cdn2.cdnme.se/2950243/7-3/pic_51e15a90e087c36b74769406.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2950243/7-3/pic_51e15a93e087c36bfb8715a4.jpg" class="image">

Den här dagen...

Kategori: Allmänt

Dåligt väder. Dåligt humör. Ja ni förstår ju själva. Det har inte riktigt varit min dag idag. Slutade jobba för ett tag sen och ska snart hem. Hemma väntar storstädning deluxe. Ja varför inte fortsätta i dagens spår och samla allt elände på en och samma dag.

Hoppas att ni har en roligare dag än jag har/har haft.
Puss

Tillbaka?

Kategori: Allmänt

Ja vad finns det att säga. Har helt enkelt valt att inte blogga för det finns inte så mycket att säga. Jag har bytt jobb och jobbar nu måndag till fredag. Trivs superbra och känner att det är kul att jobba. Det kände jag inte på förra jobbet. Då kände jag mer "Gud vad skönt att dagen är slut" eller "nu är det bara 3 timmar kvar".
Förutom jobbet gör jag inte så mycket. Jag hänger med vänner och bara tar det lugnt. Önskar att vädret var bättre när man var ledig. Behöver lite sol. Annars är livet bra.
Såhär blev första inlägget efter typ 2 veckors uppehåll. Hej älsklingar. Välkomna tillbaka❤