idaliefvergrens

time for some change

Kategori: Allmänt

Nu har jag snart skrivit klart min ena svenska redovisning vilket känns huuuur bra som helst! Detta ska firas med en promenad med mitt hjärta. Både hon och jag behöver få komma ut. Hon behöver motionen och jag behöver motionen och dessutom rensa lite tankar. Har laddat upp med lite nya låtar på spotify så nu kör vi ;)
För att hinna med allt skolarbete som jag har att göra så behövde jag ställa in kvällens spinningpass. Riktigt tråkigt men så blir det när man väntar till sista minuten med allt. Därför får det bli en lite längre promenad nu istället. 
 
Efter promenaden väntar plugg bestående av fucking-äckel-bajs Derivata. Har en komplettering att göra denna vecka för att få godkänt i Matematik C. Världens tråkigaste grej att lära sig (dessutom svårt som fan!) men när det är klart så har jag ingen mer matematik. Någonsin. Fattar ni vad gött?
 
Nej men nu ska jag gå.
Wilmisen vill bara gosa så det är lite svårt att skriva med en 30 kilos hund i knät.
Hahaha min prinsessa ♥
 
Puss
 
Åh vad jag skulle vilja ligga i den fär solstolen nu. 40 grader varmt, strålande sol och mina bästa vänner hos mig. Bästa veckan i mitt liv. Eller iallafall nästan ;) 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: