idaliefvergrens

trött på allt

Kategori: Allmänt

Okej,rubriken överdriver rätt mycket. Jag är inte trött på allt. Jag är faktiskt rätt lycklig. Dock är jag riktigt trött på att jag aldrig kan bli frisk! Jag har varit sjuk fram och tillbaka i snart 8 veckor. Och nu är det igång igen. Jag trodde att jag lyckats bli frisk och äntligen skulle få träna men jag hann endast med ett ordentligt träningspass innan halsen började riva igen. Nu hostar jag blod med jämna mellanrum och så fort jag kommer hem från skolan såslänger jag av mig byxorna och lägger mig i soffan och sover. Däckar så fort jag kommer hem och kan sova i flera timmar. Kan skiten bara försvinna någon gång?!
Annars mår jag prima, alltså rent mentalt och det är ju alltid bra. Studenten närmar sig och trots att vi har uppsatser att skriva så känner jag mig på något konstigt sätt ganska lugn. Det kanske ändras om någon dag men än så länge så är läget lugnt. Eller det känns så iallafall men vem vet, jag kanske bara lurar mig själv. Haha.
Nej nu ska jag sova. Får se om det blir skola eller inte för min del imorgon, beror på hur jag mår när jag vaknar. Har endast en lektion så jag borde kunna gå till skolan imorgon. Det återstår att se.
Hoppas att ni mår bra älsklingar.
Puss.
 
 
Slänger upp en bild från förra sommaren. Första krogrundan. Här mådde jag som en kung. Helvete vad jag var lycklig i livet. Hoppas på att den kommande sommaren blir minst lika bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: