idaliefvergrens

tisdag

Kategori: Allmänt

Hello guys. 
Hur mår ni? Vad har ni för er dessa soliga vårdagar? Ja nu kan man faktiskt säga att det är vår. Idag har det varit 10 plusgrader och solen har lyst med sin närvaro i flera dagar nu. Snön smälter bort mer och mer och det känns så jäkla gött! 
Hur är det annars? 
Med mig är det bra. Igår mådde jag rätt dåligt då vi i söndags efter personalmötet valde att stanna på Stanleys och dricka och ha kul. Kan säga att jag hade lite för kul och gårdagen spenderades mestadels i säng. Jag och några härliga själar valde att ligga i sängen fram tills fem på eftermiddagen. En hel dag hann försvinna men det behövdes. Har träffat så jäkla härliga människor den här helgen. Är riktigt glad i livet just nu♥
 
Idag har jag hängt med Anna och mamma och flängt runt i stan. Älskar alla fina vårkläder som äntligen fyller affärerna. Det finns så jäkla mycket fint nu och jag önskar att jag hade mer pengar att spendera så att jag kunde shoppa utan gränser men så är ju inte fallet. Men det har varit en riktigt bra dag och det känns bra att man är människa igen efter söndagens roligheter och gårdagens sänghäng. 
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har inga speciella planer för någon dag detta lov. Mitt sista lov någonsin. På fredag är det endast två månader kvar tills studenten. Det går fort nu!!
 
Hoppas att ni mår bra och är lyckliga. Det är iallafall jag. 
 
Puss
Min älskade bebis♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: