idaliefvergrens

panik inombords.

Kategori: Allmänt

Jag har räknat ner dagarna till studenten hela mitt liv känns det som. Jag har längtat så jäkla mycket till 5:e Juni och det gör jag fortfarande. Men idag hände något. Idag så är det exakt en månad kvar tills min födelsedag vilket betyder att det idag är exakt en månad och två veckor kvar till studenten. När den tanken först slog mig kände jag sån jäkla lycka. Shit det är inte långt kvar. Snart är skolan slut.
 
Sedan slog det mig att det inte bara är skolan som tar slut den 5:e juni. Min älskade klass splittras ju förfan i samband med att skolan slutar. Och som om inte det var illa nog...
Tre dagar efter studenten så åker två av mina absolut bästa vänner till Rhodos för att vara borta i flera månader!? Helvete. Jag kommer alltså inte få se dessa människor varje dag. Inte ens en gång i veckan. INTE ENS EN GÅNG I MÅNADEN!?!
Tanken slog mig när jag pratade med min Line och tårarna började rinna när jag insåg att om lite mer än en månad så måste jag släppa taget om en del av mig och låta dem åka iväg och ha världens bästa sommar på Rhodos. Tårarna börjar rinna nu igen när jag skriver detta. Helvete alltså. 
 
 
Mina fina ♥ 
Mitt hjärta blöder när jag tänker på att ni snart lämnar mig.
.
 

Kommentarer

  • Vanessa säger:

    Men älsklingen da, du måste ju förbövelen komma ner och hälsa på! älskar dig <3

    2013-04-28 | 00:55:00
    Bloggadress: http://nattstad.se/vodovnik

Kommentera inlägget här: