idaliefvergrens

Nytt.

Kategori: Allmänt

Kände för att förnya bloggen lite och iochmed att våren är här så blev det en ljus design. Vi får se hur länge det ser ut såhär. Men jag känner att jag måste samla på mig lite fina bilder på mig och mina kära så att bloggen blir lite roligare att läsa. Jag tror att bloggen kommer vara riktigt rolig i sommar då ni får följa med på alla galna ävetyr som jag planerat. Mitt nya liv liksom. Livet som vuxen. Hahaha gud vad det där lät cheesy men det är ju faktiskt så. Om 45 dagar lämnar jag skolbänken bakom mig och ger mig ut i arbetslivet. Man får säga vad man vill om skolan men det är ju faktiskt en otrolig trygghet. Att veta varje dag vad man ska göra och att alltid ha klassen och lärarna att prata med och få hjälp av. Snart ska man börja jobba på riktigt och då gäller det att hitta en helt ny trygghet. En helt ny Ida. Ida the working girl haha. Jag tycker att det ska bli riktigt spännande att se vad som händer efter skolan. Det pirrar i magen när jag tänker på den kommande sommaren.
 
Nu ska jag skriva klart det sista på min personliga utvärdering av projektarbetet och maila det till Anna. Sen ska jag mysa med familjen lite innan jag somnar till någon bra film. 
 
Hoppas att ni har haft en bra helg. Min har varit lugn och skön och jag har tagit igen en stor del av den sömn jag gick miste om förra veckan och förra helgen.
 
Lots of love ♥
Slänger in några bilder från en av förra sommarens höjdpunkter. Alanya med mina babes. Saknar värmen
Hahahaha Therese fot levde ett eget liv på bilden ovan...

Kommentarer

 • annapannastektefläskartonhundranittiosex säger:

  Åhhhhh bilderna!!!!
  hahahahahah therese fot <3333

  Svar: hahahaha bästa!!!!!
  idaliefvergrens.blogg.se

  2013-04-21 | 21:17:45

Kommentera inlägget här: