idaliefvergrens

Måndag.

Kategori: Allmänt

Måndag igen och denna dag började med inlämning av projektarbete klockan 08.00 imorse. Jag kan inte riktigt minnas senaste gången då jag var så trött som jag var imorse. HERREGUD! 
Som tur är så fick jag åka hem och sova några timmar. 
 
Skulle åkt iväg och tränat, men känner mig så otroligt oinspirerad så jag kom aldrig iväg. Tror dock att det får bli en liten löprunda senare ikväll. Eller iallafall efter Grey´s. Älskar verkligen den serien! Älskar att kanal 5 börjat med första säsongen igen. Dem första säsongerna är enligt mig dem bästa.
Ikväll ska jag även plugga psykologi inför provet imorgon. Känner att jag har koll på det mesta så jag ska mest läsa igenom alla papper igen bara för att se så att jag inte missat något. Det vore så tråkigt att faila pga av små missar eller lite slarv.
 
Imorgon har jag endast en lektion och det är psykologin som jag ska skriva prov på. Efter det så SKA jag iväg till gymmet! Därför ska jag ha träningskläder på mig imorgon i skolan. Fett skönt. Då slipper man planera morgondagens outfit. Det sparar man tid på. Kanske till och med en kvarts extra sömn. VÄRT♥
 
Nej men nu ska jag kolla lite på dumburken och vänta på mitt älskade Grey´s. Sen ska jag byta om till träningskläder och ge mig ut på en löprunda. Wish me luck. Hahaha.
 
Lots of love ♥
Tur att jag har min prinsessa som måste få gå ut på promenader.
Annars hade jag varit smällfet  pga träningsbristen...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: