idaliefvergrens

min dag

Kategori:

Hello sunshines.
Hoppas att allt är bra med er. Det borde det ju vara. Det är ju fredag, haha!

Jag mår bättre än igår men är fortfarande inte 100% jag igen. Vissa irritationer finns kvar och min tumme gör så jävla ont fortfarande....
Men ikväll finns det inga bekymmer. Jag ska ut och göra stan osäker med några av dem roligaste människorna som finns. Det behöver jag!

Ska börja göra mig iordning om ca en timme och jag måste snart bestämma mig vad jag ska ha på mig.... Usch vilka problem!

Annars har dagen varit helt ok. Höll på att frysa sönder imorse när klassen hade barmarksträning och jag behövde titta på. Får inte vara med eftersom jag precis haft feber. Men trots det var jag tapper och kom, trots att jag hade kunnat mesa och kommit till engelskan 11:20. Duktig som fan, jotack jag vet!

När skolan var slut 12:40 åkte jag hem och sov i 2 timmar. Som sagt, inte helt frisk än.. Jävligt skönt var det dessutom ❤

Hoppas att ni mår bra, har haft och får en fortsatt härlig fredag. Om ni inte är elaka. Då tycker jag att ni ska tänka på hur ni beter er.

KÄRLEK


Fick en present av mamma idag. Det är ju trots allt min namnsdag idag. Grattis alla Ida där ute ❤ fan vad fint namn ni har!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: