idaliefvergrens

Tatuering nr 4

Kategori:

Glömde berätta...
Igår åkte jag ner till Södertälje och världens bästa Mange tillsammans med Line. Det var dags för hennes första (och andra) tatuering och jag gjorde min fjärde. Lines tatueringar är två superfina texter placerade på vänster revben lite närmare rygg och insida av höger biceps. Min tatuering är placerad på insidan av höger biceps och är min mammas och pappas personnummer. Denna tatuering är min favorit! Den gjorde ondast men har även störst betydelse❤ Mina älskade föräldrar. Världens bästa föräldrar.
Men nu är det dags för en tatueringspaus (förutom en liten som jag och syster ska göra). Annars kommer jag snart vara full av dem. Men det är ju så jäkla fint med tatueringar!
Kroppslig utsmyckning liksom ❤
Men det gäller att man verkligen tänker efter. Dem sitter ju liksom där resten av livet. Just nu skulle jag verkligen-verkligen-verkligen vilja göra en sleeve med dödskallar, blommor och massa annat fint på vänsterarm men jag tror verkligen att jag kommer att ångra mig när jag är 35-40 så därför gör jag inte en sleeve. Men helvete vad det är snyggt! Haha

Puss

Kommentarer

  • anna sanna kanna panna tanna säger:

    så fina! Gillar den sista bilden väldigt mycket. Den är sån där inspirationsbild :)

    2012-12-06 | 17:26:46
    Bloggadress: http://amkd.blogg.se

Kommentera inlägget här: