idaliefvergrens

SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Hello cutiepies ;)
hoppas att ni har haft en bra söndag :)
själv har min dag varit lite som en berg & dalbana... när jag vaknade imorse mådde jag verkligen PISSIGT dåligt. kändes som att jag skulle spy vilken sekund som helst och min mage krampade och hade sig.... klockan halv tre kunde jag äta lite och sedan somnade jag om i soffan. resten av familjen har varit lite överallt idag. dem har kollat innebandy, hyrt film, bytt till sommardäck på bilarna m.m. ....själv var jag hemma.
runt klockan 6 gick jag ut i det härliga vädret med wilmisen på en promenad. sen grillade vi (MUMS!) och sen skulle jag gå ner och skriva klart mitt engelska tal som ska presenteras imorgon... men tydligen har det blivit strul när jag mailade skiten till mig i fredags från skolans datorer så dokumentet vill ej öppnas...FML....
men jag har mailat min lärare och hoppas att jag kan hamna med dem som ska redovisa på onsdag (HOPPAS!!!)'

och juste!!!!
imorgon så är det ju en ny vecka, men inte bara det.. imorgon ska jag starta om med träningen och maten.
dags att det blir skärpning nu! 
jag kom på idag att om jag börjar imorgon så har jag 8 veckor på mig innan min artonårsdag så det är bara att kötta!
provade lite shorts idag och fick typ panik så nu är det ändring med träning och kost.
Nu ska jag ta båda delarna seriöst för att få de resultat som jag vill ha (Y) Inget mer slöande. Inga mer ursäkter, inget mer slarv! det här ska bli bra!!
wish me luck.nu ska jag hänga lite tvätt (vuxenpoäng BIG TIME) och sen krypa ner i sängen och kolla på breaking dawn som familjen var supersnälla och hyrde!


ha det bra :-*

KÄRLEK


en sommarbild från förra året. Nu ska det bli många fler promenader!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: