idaliefvergrens

LIVET ÄR BRA

Kategori: Allmänt

jag är så jäkla lycklig just nu!
jag älskar mitt liv och människorna i det.
jag har världens bästa familj, dem finaste vännerna man kan önska sig och jag känner bara sån otrolig lycka och tacksamhet.♥
 
man kan ofta glömma hur bra man verkligen har det. jag gör det rätt ofta.
jag kan bli ledsen och låta småsaker förstöra en hel dag och jag lägger ofta ner energi på onödiga saker. därför måste jag bli bättre på att stanna upp och andas. för när jag väl gör det, när jag väl stannar upp och tänker efter så har jag så mycket att vara tacksam över och så mycket som får mig att må bra. för jag mår så jävla bra just nu! mitt liv är underbart!
trots huvudvärken och små irritationsmoment så mår jag så jäkla bra!
 
om man släpper det negativa och inte låter sig påverkas av negativa och pessimistiska (?) människor så kommer man inse hur kul livet faktiskt kan vara. mitt liv är för jäkla kul just nu!
jag njuter varje dag och är tacksam för att jag får uppleva dessa dagar, speciellt när jag vet hur dåligt jag har mått tidigare, när jag kunde gå dagar och bara fokusera på dåliga saker.... när jag lät vissa människor påverka mig. men no more. nu fokuserar vi på det fina. min fina, bästa familj, mina fantastiska vänner med den sjukaste av humor och största av hjärtan.
my life is fucking awesome!
 
 
haha jag vet att jag säkert kommer att gå tillbaka till att fokusera på det negativa någon dag. men nu har jag ju detta inlägg att påminna mig om hur jag ska tänka.
 
 
ta hand om er solstrålar. hoppas att ni mår bra, det gör iallafall jag
 
 
MASSA KÄRLEK
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: