idaliefvergrens

01-01-12

Kategori: Allmänt

god morgon solstrålar och gott nytt år på er!
hoppas att ni mår bra :)

jag hoppas också att eran nyårsafton blev lyckad och att ni firade in det nya året riktigt ordentligt.
min nyårsafton blev riktigt rolig!

först började det med tre-rätters hos annishen samt fix av det sista med smink och sånt. sen drog vi ut och satte oss på bussen (utan en aning vart vi skulle) vi satte oss på tåget mot stockholm men hoppade av i tumba eftersom på den fest som vi skulle till där var det osäkert om vi skulle komma in... så när vi kom till östertälje igen och hade funderat i ca 20 minuter satte vi oss på bussen ut mot järna, tog en taxi ifrån järna-station och hamnade på en fest mitt ute i skogen i järna. och vilken fest det var haha..
när vi kommer mot huset börjar folk skrika och typ klappa händerna och när vi klev in genom dörren fick vi världens applåder (?) sen vid tolvslaget gick vi ut och kollade raketer och firade nytt år. sen efter det så satt vi mest och pratade och skrattade åt massa roligt folk.. så jäkla kul!

sen blev vi hämtade av mami och när vi kom hem tog det inte lång tid innan vi somnade både annishen och jag.. anna ligger fortfarande och sover så jag ska försöka lämna sängen smidigt och graciöst så hon inte vaknar ;)


KÄRLEK


Kommentarer


Kommentera inlägget här: