idaliefvergrens

wild hearts can't be broken

Kategori: Allmänt

En sak som är så jäkla aktuellt hela tiden. varje dag hos varje människa. KÄRLEK.
Kärlek är det bästa som finns, verkligen. men personligen tycker jag att det är alldeles för många människor som lägger all fokus på kärleken mellan två människor, alltså mellan ett par. visst så är det himla underbart men samtidigt får man inte gräva ner sig bara för att man är utan den där "special someone" just nu.

det finns verkligen överallt. den där desperationen efter att ha ett förhållande.

bara idag hörde jag en grupp med tjejer i 14-15-års åldern (gissar jag på) som stod och pratade om kärlek. det var någon tjej som var helt förstörd för att den kille som hon gillade hade skaffat en ny tjej. visst kan jag förstå att man då känner sig lite nere men vafan vi är lixom inte ens 18 år!? jag tror att ni kommer kunna hitta någon ny ni med.
dem pratade som om hennes liv skulle vara över.... hon pratade om att hon ville gifta sig med honom och att dem nästan var förlovade (wtf? typ 14 år?)
och det dem pratade om mest var att det var hemskt att hon inte hade pojkvän... för det hade ju alla andra...
haha samma sak på alla hjärtans dag... då bombades facebook med forever alone-statusar och deprimerade inlägg.... hahaha varför har man så bråttom? och varför ska man just göra det till en sån stor sak att man är själv den 14 februari. ni var väl lika ensamma den 15 februari men då skrevs det inget sånt...

vad hände med kärleken till ens vänner? till ens familj?
nu har jag några utav världens bästa vänner och utan tvekan världens bästa familj så för mig är det ju enkelt att prata om att man bör tänka positivt ;)

men jag har själv varit asledsen flera gånger pga av kärlek (LÄS helt förstörd) men har nu bestämt mig för att vara nöjd så som det är för stunden och inte stressa. dessutom är jag inte den personen som desperat letar efter my soulmate vid 17 års ålder som vissa andra.... visst vill man ha en pojkvän ibland, såklart är det mysigt. jag menar ibland känner man ju bara för att skriva "PJKVÄN SÖKES" i pannan (okej nu drev jag) . men just nu är det förjäkla skönt att vara i min situation. vi brukar prata om det här ganska ofta (vi tjejer) och dessa konversationer är altid så roliga. ena stunden vill nån ha en pojkvän, men sen så bah "eller nej inte nu, det är ganska skönt att bara chilla och inte vara beroende av någon annan, eller asso jag vet inte heheh eller?".. och det är just det som jag tror är det många gör fel... dem är mer kära i kärleken än själva personen och så s´ka det ju inte vara...


och det är lätt att tänka som jag när man möter/ser människor (tjejer och killar) varje dag som är ledsna, arga, förrvirrade pga hjärtekross..just nu verkar det bara som att dem flesta i min ålder blir sårade eller är arga och ledsna pga kärlek (wtf? vad händer där lixom?)
men självklart känner man som alla andra ibland. att man är ensam och önskar någon bredvid sig.
men samtidigt så ändras det när man kommer hem till världens kärleksfullaste familj och umgås med världens bästa människor. då läggs fokus på annat och man känner sig allt annat än ensam :)

kärlek är det finaste som finns, men glöm inte att kärlek inte bara gäller mellan två personer i en kärleksrelation. kärlek finns överallt och det gäller att inte lägga allt för mycket fokus på en sak. vänner och familj är också viktiga. det värsta jag vet (okej nu överdrev jag lite, men det som irriterar mig så jäkla mycket!!!) är människor som helt glömmer bort sina vänner bara för att dem skaffar pojkvän/flickvän.... det är så himla drygt! jag ber om ursäkt om jag någonsin gjort så mot någon av mina vänner! och jag har många "vänner" som bara hör av sig när deras förhållanden tar slut eller strular....


hahaha nu blev det här ett väldigt långt och konstigt inlägg men jag behövde skriva av mig lite och dessutom är jag trött ;)


peace and love to you all 


KÄRLEKKommentarer


Kommentera inlägget här: