idaliefvergrens

I'm back

Kategori: Allmänt

hejhej alla fina som fortfarande tittar in på denna blogg även om den inte var så himla spännande igår.. hade en riktigt bra dag i skolan med mycket skratt och skoj. sen efter skolan drog jag hem till bästis och planerade helgen och hade det allmänt roligt som vanligt. men när jag åkte hem så dog mitt huvud... kändes som att det skulle sprängas och jag visste inte vad jag skulle göra... tillsist la jag mig i badet i nästan en timme, kokade te och la mig sen nyduschad och fräsch i sängen och somnade på direkten... kanske hade det fått jobba för hårt (HOST) och kände att det var dags att sätta ner foten... aa fast huvudet då....

wellwell idag mår jag prima. har haft en bra dag i skolan med massa fina själar och imorgon är det äntligen fredag och dags för lov!
fyfan vad skönt det ska bli!!
mitt lov kommer bestå av mycket träning (minst ett pass om dagen) och umgås med de människor som jag inte träffar annars p.g.a. skola och annat som kommer ivägen. känns som att dessa planer kommer göra mitt lov KANONBRA (Y)

imorgon ska det även bli festligheter då Hallberg ska firas (Y) kommer bli supermysigt med god mat och trevligt sällskap, sounds great (Y)


men nu ska jag gå och vara social med min fina familj som sitter samlad i vardagsrummet. bara jag som sitter och luffar på mitt rum... höhöhö

men hoppas att ni haft en superbra dag allihopa <3
ta hand om er


KÄRLEKhahahaha att man ens orkar

Kommentarer


Kommentera inlägget här: