idaliefvergrens

jag närmar mig mållinjen

Kategori: Allmänt

Har nu skrivit ca 1.5-2 sidor på min uppsats så har bara 3 sidor kvar, vilket betyder att jag snart kan sluta för dagen då jag ska jobba med den 3 timmar imorgon i skolan och även kan göra det efter att jag slutat.
Imorgon har jag inte sovmorgon til 15:00 som jag har haft de senaste veckorna på måndagar. Imorgon börjar jag 10:15 då vi har engelska B och bara ska gå igenom slutbetyg och resultat för nationella proven. Är inte direkt nervös över det. Jag vet att jag inte har IG och det är det viktiga. Om jag får G så är det helt enkelt så. Surt bara att det betyget inte baseras på mina kunskaper utan på min föredetta engelskalärare som förstörde kursen förra året. Läraren vi har nu är världens bästa men såklart så är det ju svårt för henne att på mindre än en termin avgöra mitt betyg. Speciellt med tanke på att den förra läraren redan lämnat kommentarer om hela klassen som inte är direkt smickrande. 
Men nog om det. 
Söndag idag och bara 4 dagar kvar innan lov ♥
Har inga planer alls för detta lov förutom nyår då jag ska mysa med mina prinsessor med en god middag med trevligt sällskap och sedan ska jag festa loss med fina människor och välkomna in det nya året med glädje. 2012 har varit underbart, men 2013 ska bli ännu bättre!
Nyårslöften är redan klara och jag känner att dem kommer att fungera fullt ut nästa år. 2013 ska bli det bästa året hittills, så är det bara!
 
Nu ska jag fortsätta skriva lite till. Ska försöka skriva minst 3 sidor innan jag avslutar för dagen. Som tur är så finns det bra musik som gör det lättare att härda ut. Just nu går Dead by Aprils Promise me på repeat. Så jäkla fin låt♥ Och han som sjunger är ju rätt fin han med. Hahaha
 
Puss
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: