idaliefvergrens

alanya in our hearts

Kategori: Allmänt

har fortfarande inte riktigt förstått att jag är hemma. kan fortfarande inte förstå att jag lämnat paradiset. för att alanya är verkligen ett paradis. alla människor, värmen, drinkarna, klubbarna, shoppingen, stämningen... ja verkligen allt. jag och mina tjejer hade verkligen tur som fick träffa alla och vara med om det vi har varit med om. vi har solat, badat, festat, shoppat, åkt på utflykter, åkt gokart, dansat nätterna långa, njutit, levt livet, sovit alldeles för lite och haft så JÄÄÄÄÄVLA KUL.
har aldrig känt mig så lycklig och så levande som jag gjort denna vecka. den bästa veckan i våra liv, iallafall i mitt ♥
 
förutom sista natten som slutade i kaos. vilka människor det finns. äckliga vidriga människor. men som tur är höll vi ihop och fick hjälp av fina människor. all kärlek till dem!
(turkiska sjukhus är nog det vidrigaste jag sett....fyfan)
 
vi lämnade alanya tidigt igår, många tårar blev det och jag var helt tom när jag kom hem. lycklig över att träffa familjen men så jävla olycklig för allt annat. åh vad jag ville stanna föralltid ♥
minnen för livet, människor som man aldrig glömmer. åh jag vill bara åka tillbaka nu. 
 
vi lämnade paradiset med 45 graders värme och landade i kyliga sverige som bjuder på regn och annat vidrigt, usch nej jag vill tillbaka. 
 
trodde aldrig att det skulle kunna bli så bra men allt har varit över förväntningar
 
 
åh jag är fortfarande så jäkla lycklig trots att jag är olycklig. 
 
hoppas att ni mår bra,
KÄRLEK 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: