idaliefvergrens

friends with benefits

Kategori: Allmänt

dålig uppdatering jag vet .... men dem senaste dagarna har inte varit så händelserika. Har kört lekar i skogen med grundskolebarn som en del av kursen Lek och ledarskap både igår och idag och är nu helt slut.... somnade när jag kom hem igår och idag har jag varit minst lika trött....men nu är det gjort :)
imorgon är jag ledig, har utvecklingsamtal och ett prov i matte som jag missade när jag låg på sjukhus. På torsdag är det skola som vanligt och på kvällen bär det av till GOTLAND för att hälsa på syster i några dagar, mys (!)

i söndags meddelade jag även min tränare att jag nu slutar med innebandyn, nu är det gjort och det känns skönt. Nu blir det träning i klasser och gym och det känns grymt :D jag är så taggad!
är frisk nu så jag ska träna imorgon för första gången på över två veckor... känner redan nu att det kommer att bli jobbigt -.-


nej men nu ska jag vara social med mitt mongo till kompis som sitter här bredvid mig... vi har försökt se på filmen friends with benefits men den hackar lite..... men det som vi har hunnit se har varit riktigt kul, en film att rekommendera!
LOVE

Kommentarer


Kommentera inlägget här: