idaliefvergrens

söndag 20 november

Kategori: Allmänt

hello partypeople, partypoopers och alla andra där ute!
hoppas att ni alla mår bra och har haft en superbra helg!
min helg har varit så jävla bra och mysig!

i fredags så låg jag hemma och försökte bli frisk, lyckades sådär men vi åkte ändå in till Nacka för att leta vinterjacka. hittade en som jag bara blir mer och mer kär i varje gång jag tittar på den! sen åkte vi hem och hade idolmys med gotlänningarna som varit här hela helgen
igår så åkte hela familjen till nyköping för att kolla på andre som skulle spela match. blev även en sväng inne i nyköping centrum där jag hittade lite saker som fick följa med hem.
efter matchen åkte vi hem igen och jag släpptes av hos annishen där det var tjejmiddag, trerätters och jävlar vad mycket mat det var!!! kunde inte ens äta upp min portion för att det var så mycket mat!
mycket prat och skratt blev det också och gårdagen var verkligen lyckad! tack anna för en super mysig kväll!
idag vaknade vi sent hemma hos anna, gjorde iordning mig och blev sedan upphämtad av min farbrors sambo och har spenderat resten av dagen hemma hos farbror och hans familj. riktigt mysigt att få gosa med kusinerna och bara ta det lugnt. åt en sjukt god laxmiddag och blev sedan upphämtad av pappa och åkte hemåt.. nu har jag precis duschat och sitter nu i soffan med mamma och myser med julmust och pepparkakor framför beck!

det är hur min helg har sett ut och jag är så sjukt nöjd, en riktigt bra helg!
nu hoppas jag bara att jag blir frisk snabbt så att jag kan träna igenLOVE

Kommentarer


Kommentera inlägget här: