idaliefvergrens

dream big, live big, love big

Kategori: Allmänt

hey guys
what's up?
jag har varit så sjukt trött idag....alltid borta i andra tankar och knappt hört vad människor säger till mig...som i en bubbla
jag sov ordentligt inatt så det är inte det men något gör mig trött och ouppmärksam..
därför var det skönt att jag bara hade en lektion, samhällskunskap.
efter det åkte jag iväg till gymmet där jag skakade rumpa med många andra från klassen på ett zumba-pass, riktigt skönt och roligt! nu skiter jag i hostan, jag ska TRÄNA!
efter träningen drog jag ner till södertälje där fina anna mötte upp mig och fördrev riden med mig tills det var dags att gå mot sjukhuset.
pratade med en neurolog(stavning?) och fick veta att när jag ramlade ihop i september så var det för att jag inte ätit ordentligt och att jag inte har epilepsi eller nåt annat fel på kroppen eller hjärnan, sköna besked!

kom nyss in från en 40 minuters promenad med wilmisen och nu ska jag lägga mig i badet och bubbla lite och sen sätta mig ner och plugga glosorna tills imorgon, GO IDA GO!


juste glömde berätta, imorgon ska jag och anna stå på älvsjö-mässan och locka 96:or till igelsta.. får se hur det går men det lär garanterat bli kul och vi får biobiljetter för att vi ställer upp, NICE!nej nu måste jag duschaLOVE

Kommentarer


Kommentera inlägget här: