idaliefvergrens

26 december

Kategori: Allmänt

hej allihopa
hur har dagen varit?
min har varit superbra!
dock startade den inte super bra då vi hade strömavbrott hela morgonen pga stormen som ägde rum inatt.... så min mobil kunde inte laddas, mitt hår kunde inte plattas och jag fick tända massor av ljus för att kunna se något när jag skulle sminka mig... men sen blev det bara bättre!
mötte upp tjejerna på tåget och tillsammans åkte vi till stan för att shoppa loss på mellandagsrean! och shit va jag hittade mycket fint! lägger upp bilder och visar senare :)

och till alla er som säger att det bara är snåla människor som handlar på mellandagsrean (?) ni kan ju bara skita i att handla då om ni tycker det. jag däremot ser inte folk som snåla bara för att dem handlar på rean utan mer ekonomiskt smarta! det jag handlade idag skulle ha gått över 3000 lappen om det hade varit originalpris på grejerna, nu kostade det mindre än hälften av det!
HAHAHA NÖJD TJEJ!

nöjd men trött tjej...dags för lite disneyfilm nu känner jag :)
lejonkungen sitter nu i dvdn ....ååååh såå bra!
perfekt film, lagom lång och slutar precis lagom tills klockan 20:00 då det är dags för victorias secret fashion show, världens bästa modevisning (nej jag är inte lesbisk)

hoppas att ni får en mysigkväll :-*


KÄRLEK

Kommentarer


Kommentera inlägget här: