idaliefvergrens

dagen efter

Kategori:

Hahaha kan ju börja med att fråga, vad var det förra för inlägg? Haha vaknade för ca 20 minuter sedan och loggade in på bloggen och fick se ett inlägg som jag inte har minne av att jag skrivit. Förstår ni då själva vilket skick jag var i när jag skrev det..
Haha hade sjukt roligt igår. Drog till Stanleys runt 23 och var där till strax efter 03:00. Hängde med Mikaela och resten av personalen, men träffade även rätt många andra bekanta ansikten. Det blev rätt många drinkar och några shots och när vi skulle åka vidare så var jag rätt rolig om vi säger så. Haha stackars Mikaela och Josef som fick stå ut med mig. Efter stängning var jag riktigt sugen på att festa vidare men det slutade med att vi åkte med och skjutsade hem alla och sedan åkte hem själva. Idag är jag nog rätt glad för det. Vet inte riktigt hur jag hade mått idag om vi hade fortsatt festen ännu längre. Det räcker med att må som jag gör idag. Känner ett fruktansvärt sug efter en kall coca cola. Typ en liter skulle sitta fint!
Nej nu är det dags att avrunda här. Mikaela ligger här bredvid mig och sover så sött så jag tror att jag också ska försöka sova lite till. Senare ska jag hem och plugga och ikväll står mer roligheter på schemat♡
Puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: